Covrigei cu seminte de in

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2011 | 3849 vizualizari

 

geva usor si bun de rontait

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un pliculet de drojdie uscata
  • 250 g smantana
  • sare
  • seminte de in
  • oua pentru uns deasupra
  • faina cat cuprinde
  • o lingurita de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu seminte de in:

Amestecam drojdia cu zaharul si sarea, adaugam ouale, smantana, dupa care punem faina in ploaie si amestecam pana se face o coca consistenta ca la paine


O framantam bine si intindem foi de 3-4 cm dupa care le taiem cu forma de covrigei


Cand sunt gata ii ungem cu oul batut si punem semintele de in deasupra


Punem covrigeii la cuptor timp de 25-30 min la 180 de grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu seminte de in" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ionela2682 1

18.07.2011, 22:10

Astia sunt pentru mine..ce i-as mai migalii

jolygina 1

19.07.2011, 17:25

se fac relativ destul de repede ,chiar daca par migalosi ,pot sa spun ca era reteta mea favorita de craciun merg foarte bine cu zaibar si acum cu berica rece si brumata

mamaieelena 1

22.07.2011, 10:43

mm ce buni vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tiramisu
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulori cu șuncă, cașcaval și baby spanac

ieri la 21:37

Briose cu ton si masline

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Tocanita de ficatei de pui, cu mamaliguta

de RODIMUR 7

ieri la 09:27

RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu cascaval si telemea