Covrigei Dukan

de Ksenya in Dulciuri, 23 Sep 2014 | 2198 vizualizari

 

Am tot incercat diverse retete de covrigei pentru cei care tin dieta ,dar astea mi-au placut cel mai mult cum au iesit,
La cereare o postez cu mare drag.
cantitatea este pentru o zi,insa sfatul meu e sa faceti pentru 3 zile.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri cu varf si jumata de tarata de ovaz
  • 2 linguri tarata de grau
  • o lingura gluten
  • o linurita rasa sare
  • o lingurita cu varf chimen
  • o lingura drojdie inactiva
  • lapte degresat 0%
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei Dukan:

Taratza de ovaz se da prin rasnita pana obtinem faina ,adaugam toate ingridientele ,la sfarsit adaugam lapte pana obtinem un aluat mai tare,ca in poza.Lasam 20 minute la odihnit . Formam covrigeii si-i punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptor pentru 20 minute ,la 160 grade.Verificam inainte de a expira timpul ca sa fie "talpa" covrigeilor usor aramii,semn ca-s gata! Lasam la racit!


Ideali de servit dimineata la cafea sau de luat la drum.

 

TIPS-URI

1

Chimenul se poate inlocui cu pudra de usturoi,praf de rosmarin,fulgi de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ksenya 1

24.09.2014, 10:58

Multumesc de trecere Motane!

anca_rm 1

25.09.2014, 10:20

ce reteta faina

reisnaor_2006 1

07.11.2014, 10:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Tort Furst Puckler(Cupola Principelui Puckler) cu fructe de padure Dukan