Covrigei fragezi

de LUK in Piine, 18 Dec 2010 | 21906 vizualizari

 

Daca tot ne pregatim de Craciun mi-am zis sa-l astept si eu pe Mos Craciun cu ceva bun..

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200gr margarina
  • 2 linguri de smantana
  • o lingura de untura
  • 2 lingurite de sare
  • 5 gr drojdie uscata
  • 3 linguri de lapte
  • 500gr faina
  • 200gr branza telemea
  • chimen dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei fragezi:

Se mixeaza margarina cu un ou,sarea,untura,smantana,branza rasa prin razatoare si chimen(aici fiecare pune cat ii place-se poate si fara).Drojdia o dizolvam in laptele caldut si dupa ce a crescut putin o amestecam cu compozitia de mai sus si faina.Se framanta un aluat care se lasa la dospit 30min.

Se bat celelalte 2 oua cu putina sare.

Dupa ce a dospit aluatul intindem pe masa tapetata cu faina o foaie de 0.5cm grosime,o ungem cu ou,presaram chimen si taiem formele de covrigei.Se coc la cuptorul preincalzit 25-30min pana cand sunt rumeniti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei fragezi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

20.12.2010, 10:51

MIUTA 1

26.12.2010, 22:20

foarte buni

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 09:35

de astia nu ma satur

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bagels