Covrigei fragezi cu branza

de sasha in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 2534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg jumatate faina
  • 5 oua
  • 200 ml untura ( sau margarima rama) dar eu am avut untura si am folosit-o
  • 750 g branza sarata
  • 4 lingurite smantana
  • 2 cuburi drojdie
  • sare
  • 100 ml apa
Portii: 100
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei fragezi cu branza:

Cernem faina, facem un cuib in mijloc si punem drojdia amestecata cu 4 linguri de apa,ouale, 1 lingura sare, untura , apa si branza faramata si framantam bine. Mai punem faina in caz ca e prea moale si lasam la crescut 1/2 ora.

Cand au crescut facem baghetele si le impreunam, asa facem covrigei mici!

Tapetam o tava cu faina si ii dam la copt pentru 15 minute la 160-180 grade. Mie mi-au iesit 20 de tavi.

 

TIPS-URI

1

Ca sa ne dam seama daca sunt gata ne uitam la fundul covrigeiilor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei fragezi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

alilianaa 1

08.04.2013, 14:02

buni..

Rocsi 1

08.04.2013, 15:21

Ce buni!

diana_k 1

08.04.2013, 16:11

buni, buni...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!