Covrigi cu cascaval

de divainbucatarie in Piine, 9 Noi 2010 | 8933 vizualizari

 

Acesti covrigi cu cascaval se potrivesc foarte bine la micul dejun langa o cana de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina (adaugam cat e nevoie);
  • 100 g piure de cartofi
  • 50 g unt
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 20 g drojdie de bere
  • 100 g cascaval ras
  • 1 galbenus
  • 2 linguri de lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigi cu cascaval:

Dizolvam drojdia in laptele cald si turnam in faina pe care am amestecat-o cu sare si praf de copt. Incoporam apoi pireul de cartofi. La sfarsit adaugam si untul topit.Framantam si daca e nevoie mai punem lapte sau faina astfel incat sa obtinem un aluat moale care nu se lipeste de maini. Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul. Luam bucatele de aluat si modelam in mana covrigii. Ii punem pe o tava tapetata cu hartie de copt. Ii coacem la 200°C aproximativ 20 de minute. Punem cascavalul ras si ii mai lasam inca 5 minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (11)

divainbucatarie 1

09.11.2010, 17:32

cu mare placere va trimit!

Corinuta 1

10.11.2010, 12:18

Daca e-mparteala, am venit si eu! Mie cati imi dai?

divainbucatarie 1

10.11.2010, 18:19

ccred ca mai am 5-6!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigi - Bretzel