Paine umpluta

de Miha in Piine, 10 Mar 2010 | 3032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 230 g faina alba
  • 15 ml ulei de masline
  • 150 ml apa calduta
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • masline
  • cascaval
  • sunca de pui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Pentru ca nu am tava mare de aragaz, mi-a ramas o buna bucata de aluat de la Focaccia alla genovese. Astfel ca am hotarat sa pun in practica painea celor de la Good Food, paine care mi s-a parut a fi foarte apetisanta. Si chiar este. :))

Aluatul se prepara la masina de paine, amestecand mai intai ingredientele lichide, apoi pe cele solide. Se lasa la dospit 1 ora.

Aluatul se intinde pe masa unsa cu putin ulei, iar deasupra pe 2/3 din suprafata foii se presara ingredientele pentru umplutura taiate marunt. Se ruleaza, iar ruloul obtinut se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se mai lasa la crescut 20 de minute, apoi se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste.

Cand am scos-o din cuptor am uns-o cu putin ulei de masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

10.03.2010, 09:58

Fluturas, hai sa-i lasam si lui Muffy o bucatica, pupa Miha pe el, pe falcute.

madi_marin 1

10.03.2010, 13:52

Muffy...ce e ? pisoi? il pup si eu ca imi sunt dragalase animalutele si ii dau si bucatica pe care mi-o da Miha....daca mi-o da....

ionela2682 1

11.03.2010, 20:45

yami,yami ce painica frumoasa !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Negresa de post
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L