Cozonac cu nuca si ciocolata la masina de paine

de Miha in Dulciuri, 18 Apr 2011 | 6768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 60 g unt
  • 7 g drojdie uscata + 1 lingura zahar
  • 1 lingura miere
  • 50 g zahar
  • 420 g faina
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 100 g nuca
  • 1 lingura coaja de portocala confiata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac cu nuca si ciocolata la masina de paine:

Facem o maia din 100 g faina, drojdia si 1 lingura de zahar, dizolvate in putin lapte caldut. Lasam la crescut pana se umfla si apar basicute la suprafata.

Punem maiaua in cuva masinii de paine, apoi adaugam ouale, zaharul, mierea, untul topit,laptele ramas si faina cate putin, in timp ce masina framanta.

Selectam programul de baza al masinii de paine, iar la semnalul sonor adaugam ciocolata taiata cubulete, nuca taiata bucati si coaja de portocala.

Este gata cand vrea dumneaei, adica masina de paine. :))) In cazul meu, 3 ore. Se scoate pe un gratar, se lasa sa se raceasca, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu nuca si ciocolata la masina de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

19.04.2011, 13:57

Eu astept sa-l faci pe cel de Pasti, sa fie mai bunut

Rocsi 1

19.04.2011, 20:20

normal..sa fie proaspeti

mena29 1

19.04.2011, 21:24

Wooow,cozonac cu ciocolataaaa!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca