Cozonac cu stafide fara zahar

de marieta in Prajituri, 6 Aug 2011 | 4839 vizualizari

 

am incercat un cozonac pentru diabet!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg faina alba de buna calitate,
  • 2 cubulete de drojdie proaspata,
  • o lingurita sare,
  • 3 linguri indulcitor, lichid,
  • coaja de lamaie ,
  • esenta de vanilie,
  • esenta de rom,
  • 100 gr stafide,
  • 5 oua,
  • 2 linguri margarina,
  • 50 ml de ulei,
  • 100 gr iaurt,
  • 2 cani lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac cu stafide fara zahar:

Ouale se bat spuma cu sarea apoi se adauga pe rand iaurtul,laptele incalzit cu margarina,uleiul,esentele,drojdia,coaja de lamaie.


Se mixeaza bine apoi se adauga cate putina faina mixand intruna cand sa mai ingrosat aluatul am schimbat paletele de la mixer cu cele pentru framantat.


Am mixat in continuare si am pus toata faina.


Trebuie sa fie un aluat doar putin mai gros ca cel de pandispan.


Am pus stafidele inmuiate in apa.


L-am lasat la dospit si in jumatate de ora l-am turnat in forme.


A mai crescut o jumatate de ora in tavi apoi l-am copt,pana a trecut testul scobitorii.


Am facut 2 cozonaci cu stafide si am pus aluat si in forma de guguluf cu gandul sa fac ceva ce va semana cu savarina.


Eu nu prea am un cuptor asa bun dar ma descurc cum pot cu el!!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu stafide fara zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mena29 1

08.08.2011, 13:11

Felicitari Marieta

marieta 1

08.08.2011, 13:54

multumesc!!!!!!!!!!!

MIUTA 1

08.08.2011, 15:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nes