Prajitura cu visine

de nadea68 in Prajituri, 16 Iun 2013 | 3326 vizualizari

 

Prajitura de sezon...cu visini.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 7linguri zahar
  • 7linguri faina
  • 1/2 pahar ulei
  • 3 linguri cacao
  • esenta rom
  • praf de copt
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un pic de sare. Galbenusurile se bat cu zaharul si se adauga la albusuri amestecand incet de jos in sus. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la albusuri, tot asa amestecand de jos in sus.

Intr-o tava am pus hartie de copt si am turnat compozitia, lasand un sfert pe care l-am amestecat cu cacaua si am pus deasupra celei albe.

Visinele spalate si fara samburi se amesteca cu un pic de zahar ca sa se mai indulceasca. Se pun deasupra.

Se lasa la cuptor in jur de 20-30 minute la 180°.

Dupa ce se scoate de la cuptor, racita se taie si se orneaza cu zahar pudra si visine

:) 

TIPS-URI

1

 visinele se lasa cu zahar cateva ore sa lase zeama si sa se indulceasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

diaconta 1

17.06.2013, 14:26

foarte buna

Sim0na 1

17.06.2013, 14:53

buna praji

nadea68 1

17.06.2013, 15:07

va multumesc ..prieteni mei au cerut bis!! o refac...e usor de facut si e de sezon...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de iaurt straciatella si visine