Prajitura cu visine

de nadea68 in Prajituri, 16 Iun 2013 | 1965 vizualizari

 

Prajitura de sezon...cu visini.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 7linguri zahar
  • 7linguri faina
  • 1/2 pahar ulei
  • 3 linguri cacao
  • esenta rom
  • praf de copt
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un pic de sare. Galbenusurile se bat cu zaharul si se adauga la albusuri amestecand incet de jos in sus. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la albusuri, tot asa amestecand de jos in sus.


Intr-o tava am pus hartie de copt si am turnat compozitia, lasand un sfert pe care l-am amestecat cu cacaua si am pus deasupra celei albe.


Visinele spalate si fara samburi se amesteca cu un pic de zahar ca sa se mai indulceasca. Se pun deasupra.


Se lasa la cuptor in jur de 20-30 minute la 180°.


Dupa ce se scoate de la cuptor, racita se taie si se orneaza cu zahar pudra si visine


:)

 

TIPS-URI

1

 visinele se lasa cu zahar cateva ore sa lase zeama si sa se indulceasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

17.06.2013, 14:26

foarte buna

Sim0na 1

17.06.2013, 14:53

buna praji

nadea68 1

17.06.2013, 15:07

va multumesc ..prieteni mei au cerut bis!! o refac...e usor de facut si e de sezon...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort de biscuiti, cu crema de ciocolata

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Desert rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

RETETA RECOMANDATA
Pufosenie cu visine