Prajitura cu visine

de nadea68 in Prajituri, 16 Iun 2013 | 1849 vizualizari

 

Prajitura de sezon...cu visini.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 7linguri zahar
  • 7linguri faina
  • 1/2 pahar ulei
  • 3 linguri cacao
  • esenta rom
  • praf de copt
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un pic de sare. Galbenusurile se bat cu zaharul si se adauga la albusuri amestecand incet de jos in sus. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la albusuri, tot asa amestecand de jos in sus.


Intr-o tava am pus hartie de copt si am turnat compozitia, lasand un sfert pe care l-am amestecat cu cacaua si am pus deasupra celei albe.


Visinele spalate si fara samburi se amesteca cu un pic de zahar ca sa se mai indulceasca. Se pun deasupra.


Se lasa la cuptor in jur de 20-30 minute la 180°.


Dupa ce se scoate de la cuptor, racita se taie si se orneaza cu zahar pudra si visine


:)

 

TIPS-URI

1

 visinele se lasa cu zahar cateva ore sa lase zeama si sa se indulceasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

17.06.2013, 14:26

foarte buna

Sim0na 1

17.06.2013, 14:53

buna praji

nadea68 1

17.06.2013, 15:07

va multumesc ..prieteni mei au cerut bis!! o refac...e usor de facut si e de sezon...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Valurile Dunarii (Donauwellen)