Cozonac de carne

de mihaelar63 in Vita, 4 Mai 2020 | 1452 vizualizari

 

  Incerc sa pregatesc preparate in casa , mai sanatoase care pot substitui mezelurile de cumparat .Acest cozonac de carne poate fi serviit cald cu garnitura si salata dar poate fi folosit si la sandvici pentru mic dejun sau pachetel [la scoala sau serviciu ] .Am preparat acest cozonac de carne pe baza experientei anterioare .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vitel-crescut in gospodarie
  • 1 lingura rasa rozmarin tocat
  • 1 lingurita salvie uscat maruntita
  • 1 ardei kapia rosu
  • 4 fire cepe verzi
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 oua
  • 2 felii paine [150 gr]
  • 2 linguri cu varf patrunjel verde tocat
  • 2 linguri ketchup
  • 6 linguri lapte
  • 6 linguri ulei masline
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac de carne:

  1.  Carnea de vitel se toaca mai marunt .
  2. La fel tocati ceaopa verde si usturoiul verde .
  3. Painea se  marunteste rapid tot cu tocatorul si se inmoaie in lapte .
  4. Amestecati carnea si legumele tocate cu paine condimente , sare si piper .
  5. Pentru ca mi-a parut palid :d am mai pus in ultimul moment si ardei kapia rosu taiat bucatele si patrunjel tocat  .
  6. La fel am mai pus ulei pe baza ca , carnea de vitel este macra , prea slaba .
  7.  Se tapeteaza o forma de cozonac cu hartie de copt si se unge cu ulei.
  8. Distribuiti amestecul de carne in tava de cozonac si tasati usor carnea .
  9. Ungeti carnea cu Ketchup  pe deasupra , cu ajutorul unei pensule .
  10. Folosind ketchup-ul  veti obtine un aspect frumos de glazurat .
  11. Se da tava la cuptor timp de o ora la 200 grade .
  12. Lasati cozonacul sa se raceasca si il taiati .

  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Acest cozonac de carne poate fi serviit cald cu garnitura si salata dar poate fi folosit si la sandvici pentru mic dejun sau pachetel [la scoala sau serviciu ] .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac de carne" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne in sos de rosii