Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dupa reteta lui Miha de cornuri pufoase..eu am injumatatit cantitatile si am folosit coaja de lamaie in loc de coaja de portocala..
20ml lapte i-am incalzit putin(nu fierbinte) si i-am pus intr-un bol impreuna cu drojdia sa dospeasca putin..cam7-8min.Am pus untul la topit,dupa ce s-a topit l-am luat de pe foc si am adaugat laptele(80ml).Am amestecat oul cu coaja de lamaie si zaharul.Faina am pus-o intr-un castron.Peste faina am turnat oul,drojdia si sarea.Am framantat putin sa se omogenizeze bine ingredientele si am lasat la dospit o ora.
Dupa ce a dospit am impartit aluatul in 2 foi.Am intins fiecare foaie peste care am presarat rahat taiat bucatele.Am rulat ambele foi si apoi le-am rulat una peste cealalta obtinand un fel de impletitura..Am pus in tava,am uns cu ou batut si am copt la 145 de grade 50min.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult