Crab sticks pane

de Julie in Fructe de mare, 27 Apr 2010 | 6324 vizualizari

 

Crab sticks sunt un tip de fructe de mare prelucrate din mai multe feluri de pesti cu carne alba si condimente. Se mai numesc si crab batoane ,sau imitatie de carne de crab ,sau fructe de mare bete, sau krab sticks asa cum scrie pe pachet. Se gasesc in orice supermarket la sectiunea produse congelate si sunt foarte accesibili ca pret.

Ii putem utiliza ca ingredient in salate,supe, musaca,chiftelute sau se pot face pane- asa cum o sa-i gatesc eu astazi.

 

INGREDIENTE

  •  un pachet cu crab sticks
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • sare
  •  piper
  •  boia dulce
  • vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crab sticks pane:

Se lasa sa se decongeleze batoanele de crab si apoi se desfac din foile individuale.

Se bat bine ouale cu condimentele.

Se ia cate un baton si se trece mai intai prin faina apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins doua -trei minute pe ambele parti si se scot pe servete absorbante de hartie.

 

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de- salata de spanac proaspat cu ceva ulei de masline si un strop de zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crab sticks pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

nadina73 1

19.08.2010, 23:56

la sotu i plac tare mult buna idei 5 f

Julie 1

20.08.2010, 07:09

Merci,nadina!

elena1988 1

13.02.2011, 18:24

arata bineeee, ma imbrac si dau fuguta in real sa iau si eu dastea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Crab la cuptor