Craciunul

de jolygina in Prajituri, 6 Iul 2010 | 3965 vizualizari

 

o reteta specifica Craciunului

 

INGREDIENTE

  • 500g stafide
  • 200g fructe confiate
  • 75g nuci macinate
  • 350g faina
  • 1 lingurita scortisoara
  • coaja de la o lamaie
  • coaja de la o portocala
  • 250g unt
  • 275g zahar
  • 5 oua
  • 3 linguri coniac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Craciunul:

Stafidele+fructele confiate+nucile+scortisoara+coaja de la lamaie si portocala+untul moale +zaharul se bat pana devine o crema spumoasa . Se adauga ouale pe rand unul cate unul ,faina si coniacul.

Se pune compozitia intr-o forma si se coace 45-60 min la foc moderat. Se mai inteapa si se mai stropeste cu coniac din cand in cand,  pana se coace.

Daca ti-a placut reteta noastra "Craciunul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

lia maria 1

07.07.2010, 08:19

pacat ca nota 10 este cea mai mare arata bestial

jolygina 1

09.07.2010, 10:08

va multumesc fetelor si va pupic dulce

tanyapatap 1

10.12.2010, 23:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta americana cu mere