Crantz cu cereale si seminte

de rodica_m in Dulciuri, 13 Noi 2011 | 3806 vizualizari

 

Din nou Miha este sursa de inspiratie, dar am mai adaugat putina imaginatie si din partea mea. :)

 

INGREDIENTE

  • 40 gr zahar 
  • 40 gr zahar brun
  • 100 gr seminte de floarea soarelui
  • 150 gr fulgi de porumb
  • 100 gr ananas uscat
  • 70 gr ciocolata
  • 70 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crantz cu cereale si seminte:

Se topeste ciocolata cu 20 gr unt, la foc mic sau la baie de abur.


Se topeste si zaharul in alt vas, dupa ce s-a topit adaugam 50 gr de unt. amestecam bine si cu mare atentie,


apoi se adauga semintele de floarea soarelui si ananasul uscat (cel pe care l-am avut eu era taiat deja in cubulte), iarasi se amesteca


si se adauga si fulgii de porumb. Dupa ce s-a incorporat totul si adauga ciocolata topita. Se amesteca din nou.


Pe o foaie de copt se pune toata cumpozitia, apoi se acopera cu alta foaie de copt si cu sucitorul se niveleaza pana se subtiaza compozitia.


Se da la rece si apoi se taie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crantz cu cereale si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mena29 1

14.11.2011, 17:41

Am ajuns si eu

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 17:49

rodica_m 1

15.11.2011, 19:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort / inima cu mousse de mure si crantz