Crap cu ceapa la tava

de mihaelar63 in Crap / Caras, 15 Mar 2014 | 8101 vizualizari

 

Doar nu poate trece saptamana fara sa gatesc peste. E primavara, ceapa incepe sa incolteasca, asa ca folosim cu succes multa-muulta ceapa!!! Tot asa am mai scos din congelator si doi ardei verzi ce trebuiau folositi -doar ne prinde sezonul nou din urma.

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1.5 kg
  • 4 cepe
  • 2 tije telina apio
  • 2 ardei verzi [ eu am avut congelat-pe stoc]
  • 1 lingura pasta kapia rosu
  • 50 gr slanina afumata
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • codite ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu ceapa la tava:

Crapul curatat se sareaza din timp .


Cepele se curata se spala si se toaca marunt .


Sotati ceapa in ulei impreuna cu ardeiul taiat patratele si telina taiata marunt .


Spre sfarsitul prajirii puneti pasta de kapia , feliuta de slanina, piper si sarea.


In tot acest timp[2 min ] amestecati usor .


Asezati crapul in o tava de ceramica sau teflonata ne-aderenta .


O parte din legumele sotate le introduceti in interiorul pestelui . Cealalta parte o asezati deasupra pestelui .


Dati tava cu peste la cuptor timp de 20 minute la 180 grade C.


La jumatatea coacerii stropiti cu vin crapul .


Serviti crapul cald cu verdeata presarata deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu ceapa la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

laura_n 1

15.03.2014, 17:44

vaai de mama mea ca mor de pofta

madalina_petrea 1

05.04.2014, 21:55

super bun....!!!!!!!!!!!!!

MOKUSKA 1

05.05.2014, 13:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de perisoare
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu  smantana ,fasole verde  , cartofi si sunculita de porc

ieri la 23:41

Desert gogosi cu ciocolata

de Lau 9

ieri la 21:35

Friptura de porc inabusita

de Lau 9

ieri la 21:05

Penne cu spanac și gorgonzolla

ieri la 20:54

Paine fara framantare

de Lau 9

ieri la 20:26

RETETA RECOMANDATA
Crap de Dunare la cuptor