Crap cu legume

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 1 Dec 2009 | 7547 vizualizari

 

va pot zice doar atat ca a iesit o bunatate

 

INGREDIENTE

  • 1 crap
  • 5 rosii
  • 1 morcov
  • 2 ardei capia
  • 1lamaie
  • 4 cepe mari
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cartofi pentru garnitura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu legume:

Se curata pestele si se indulceste cu sare. Se lasa 1 h la frigider . Se taie legumele: ceapa solzi, rosiile pe jumate apoi felii la fel si ardeiul si lamaia iar morcovul rondele. Se pune intr-o tava ulei apoi ceapa, rosiile, morcovul, ardeiul  se aseaza pestele se umple si el cu legume pastate si cateva feliis de lamie. pestele trebuie se fie taiat pana la os felii in care se aseaza feliute de lamaie. se inveleste cu o foloe de staniul si se da la cuptor 20 min dupa care se scoate si se ia folia de aluminiu, si se da iar la cuptor inca 25 min. Se serveste cu garnitura de cartofi facuti la abur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

liana_geicu 1

02.12.2009, 15:55

ce bine arata, si mie imi place foarte mult pestele!

rivka 1

02.12.2009, 20:07

cred ca a fost ffff bun arata minunat.

luminita20_2006 1

02.12.2009, 20:42

da cred ca a fost cel mai bun peste care l-am facut pana acum

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume