Lapti de crap cu oua si verdeata

de mihaelar63 in Crap / Caras, 18 Mar 2019 | 794 vizualizari

 

 Crapul proaspat a sosit la pachet cu tot cu lapti. Rapid am preparat ca gustare o omleta cu lapti. Era pacat sa-i congelez. Alternativa era sa-i folosesc la o ciorba de peste.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr lapti proaspeti de crap
  • 3 linguri ulei
  • 3 oua
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri codite ceapa verde tocate
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • piper cu lamie
  • nucsoara
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapti de crap cu oua si verdeata:


  1. Laptii proaspeti se sareaza si se condimenteaza cu piper aromatizat cu coaja lamaie .

  2. Laptii se pun la prajit intigaie non-aderenta .

  3. Intoarceti laptii de pe o parte pe ceialalta .

  4. Ouale se sparg separat si se verifica prospetimea .

  5. Se bat ouale cu lapte , putina saresi nucsoara .

  6. Amestecati ouale batute cu verdeturile tocate .

  7. Cand laptii au inceput sa se albeasca se toarna deasupra compozitia cu oua si cu verdeata .

  8. Cu o spatula siliconata[care nu zgarie tigaia ]se amesteca usor ouale .

  9. Imediat ce compozitia cu oua incepe sa se inchege se trage tigaia de pe plita .

  10. Ouale trebuie sa fie ca si la ouale jumari , Prea gatite vor fi seci .

  11. Serviti laptii cu oua insotiti de o salata de castraveti si ceapa .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Puteti prepara aceasta reteta si cu icre proaspete in locul laptilor !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapti de crap cu oua si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

20.03.2019, 10:27

Rodica , multumesc Eu personal mananc peste , icre , dar nu sunt amatoare de lapti . las aceasta delicatesa sotului

dantes 1

24.03.2019, 09:08

Buni!

mihaelar63 1

26.03.2019, 07:52

Dantes

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan