Crap cu spanac

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 4 Ian 2015 | 1384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de crap
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • sare
  • piper macinat
  • Pentru spanac
  • 250 g spanac congelat
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta lapte (circa 100 ml)
  • unt cat o nuca
  • sare
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie
  • 1 catel de usturoi
  • 150 g rosii cuburi Sun Food
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu spanac:

Bucatile de peste se condimenteaza cu sare si piper si se ung cu ulei de masline si sos de soia. Se aseaza pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si se dau la cuptor. Tinem pana cand carnea este bine facuta si frumos rumenita.


In timp ce pestele este la cuptor ne ocupam de spanac. Eu am avut spanac pus la congelator ast' vara. Lasam spanacul la dezghetat si apoi il stoarcem bine de apa in maini.T aiem spanacul cu cutitul nu foarte mic, mie imi place mai grosier.. Punem untul intr-o cratita si dam la foc. Taiem ceapa marunt si o punem la calit. Cand aceasta se inmoaie adaugam spanacul, laptele si lasam la foc mediu pana cand scade si spanacul este bine facut. Daca mai este nevoie mai adaugam lapte. Condimentam cu sare si piper.


Taiem usturoiul felii subtiri si il calim in ulei. Scoatem usturoiul si adaugam rosiile cuburi. Condimentam cu sare si piper. Lasam pe foc circa 5 min.


Urmeaza montarea.......avem nevoie de 2 farfurii pe care asezam cate o bucata de peste. Pe fiecare bucata de peste venim cu cate 2-3 linguri de spanac. Acoperim cu o bucata de peste peste care adaugam rosiile usturoiate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

deyutzky 1

04.01.2015, 13:07

delicios

Krystyan Trendy 1

04.01.2015, 15:21

interesanta reteta!

Bya Ralu 1

04.01.2015, 16:45

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor