Crap in trei culori

de mihaelar63 in Crap / Caras, 24 Aug 2016 | 860 vizualizari

 

Crapul "oglinda",acela fara solzi este foarte gustos. Daca este si frumos colorat, cu legume este si mai delicios. Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe  iubescpestele.ro .
 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 crap [ 800 grame ]
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • ulei pentru prajit
  • 50 gr parmezan
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • Pt sos:
  • 1 lingura faina alba
  • 1 lingura unt
  • 200 ml lapte rece
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in trei culori:


  1. Pestele spalat si curatat se portioneaza in trei bucati.

  2. Tamponati pestele de excesul de umiditate cu ajutorul servetelor de hartie .

  3. Dati pestele condimentat cu sare si piper prin faina alba si prajiti in baie de ulei incins .

  4. Se prepara sosul intr-o tigaie non-aderenta .Se topeste untul si se amesteca cu faina alba , fara a se rumeni . Se aduga laptele rece si se omogenizeaza .

  5. Spalati ardeii si tocati-i cubulete mici .

  6. Se introduce pestele in tigaie cu pielea in jos . Dupa 1-2 minute se intoarce.

  7. Pe o bucata de peste se pune parmezan razuit , pe celelalte bucati se distribuie ardeiul , rosu si verde.

  8. Reduceti intensitatea focului/ caldurii la minimum .

  9. Se pune un capac peste tigaie pentru cateva minute ca ardeiul sa se inmoaie putin .

  10. Daca sosul scade prea mult se dilueaza cu lapte .

  11. Pofta buna !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in trei culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

05.09.2016, 23:17

Mirela

mihaelar63 1

05.09.2016, 23:18

Multumesc , Catalina

mihaelar63 1

05.09.2016, 23:18

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Caras la cuptor cu legume si vin