Crap in crusta aromata la cuptor

de Miha in Crap / Caras, 8 Mai 2009 | 7337 vizualizari

 

Reteta originala din Cuina banateana era cu somon,eu am modificat un pic reteta...

 

INGREDIENTE

  • 4 portii de crap
  • 1/2 lamaie
  • 5 linguri pesmet
  • 3 catei usturoi
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta aromata la cuptor:

Pestele curatat se sareaza, pipereaza, condimenteaza cu tarhon (sau orice alte ierburi va plac) si se pune intr-un vas.Deasupra se stoarce lamaia, se stropeste cu putin ulei de masline si se lasa la frigider in jur de 1 ora.

In acest timp pregatim amestecul aromat pentru crusta.Usturoiul si pesmetul se dau la blender.

Pestele se scoate din frigider si se tavaleste prin acest amestec, presand usor cu mana ca sa adere mai bine.

Se aseaza feliile de peste intr-o tava.

Dupa care se dau la cuptorul incins la 180 de grade, pentru aproximativ 20 de minute.

Se serveste cu garnitura de cartofi condimentati la cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta aromata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

12.10.2010, 08:17

stropesti si cu ulei la sfrsit , apoi pui in cuptor ?

Miha 1

12.10.2010, 09:33

Stropesti cu ulei dupa ce condimentezi bine bucata de peste. Dai la frigider si p-aia la cuptor.

vero_closca 1

12.10.2010, 09:49

bun rau de tot!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor