Crap in crusta crocanta

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 12 Dec 2011 | 3814 vizualizari

 

Stiti bine ca eu nu ma incurc cu retete sofisticate........eu merg pe principiul simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de crap
  • o mana fulgi de porumb
  • 2 oua
  • faina
  • marar verde
  • zeama de lamaie
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta crocanta:

Pestele se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Din ouale batute si faina facem un aluat ca cel de clatite pe care il condimentam cu sare si piper.Taiem marunt mararul si il adaugam in aluatul de mai sus, amestecand bine. Dam pestele prin acest aluat ar apoi prin fulgii de porumb pe care eu i-am lasat intregi,deci nu i-am faramitat de data aceasta.Si inca ceva ...........am dat pestele doar pe partea de sus si cea de jos prin fulgii de porumb ...........nu si partile laterale........asta pentru ca ....nu stiu,a fost ceva de moment.Presam putin, astfel incat fulgii sa se lipeasca si apoi prajim in ulei incins .


Cand pestele este gata facut scoatem fileurile pe un prosop absorbant apoi servim cald alaturi de o garnitura............eu carofi natur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

13.12.2011, 20:44

multumesc ruxy.......esti draguta ca de fiecare data de-altfel.................te pup si te imbratisez cu mult drag.................

gaby_duceag 1

13.12.2011, 20:49

De asta ziceai ca l-a gatit George, nu?

La Ancuta 1

13.12.2011, 23:28

"De asta ziceai ca l-a gatit George, nu?"... uite cum da Gaby din casa

Pestele e grozav... dar nu il mai laud mult, ca ziceai ca nu mai ai

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Caras cu mujdei de rosii