Crap in crusta crocanta

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 12 Dec 2011 | 3758 vizualizari

 

Stiti bine ca eu nu ma incurc cu retete sofisticate........eu merg pe principiul simplu si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de crap
  • o mana fulgi de porumb
  • 2 oua
  • faina
  • marar verde
  • zeama de lamaie
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta crocanta:

Pestele se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Din ouale batute si faina facem un aluat ca cel de clatite pe care il condimentam cu sare si piper.Taiem marunt mararul si il adaugam in aluatul de mai sus, amestecand bine. Dam pestele prin acest aluat ar apoi prin fulgii de porumb pe care eu i-am lasat intregi,deci nu i-am faramitat de data aceasta.Si inca ceva ...........am dat pestele doar pe partea de sus si cea de jos prin fulgii de porumb ...........nu si partile laterale........asta pentru ca ....nu stiu,a fost ceva de moment.Presam putin, astfel incat fulgii sa se lipeasca si apoi prajim in ulei incins .


Cand pestele este gata facut scoatem fileurile pe un prosop absorbant apoi servim cald alaturi de o garnitura............eu carofi natur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

13.12.2011, 20:44

multumesc ruxy.......esti draguta ca de fiecare data de-altfel.................te pup si te imbratisez cu mult drag.................

gaby_duceag 1

13.12.2011, 20:49

De asta ziceai ca l-a gatit George, nu?

La Ancuta 1

13.12.2011, 23:28

"De asta ziceai ca l-a gatit George, nu?"... uite cum da Gaby din casa

Pestele e grozav... dar nu il mai laud mult, ca ziceai ca nu mai ai

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
File de crap la drycooker cu pireu de legume