Crap in crusta de susan

de Bucataras Medi in Peste, 27 Ian 2012 | 1631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de crap
  • zeama de la o lamaie
  • susan
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta de susan:

Eu am avut un crap la peste 3 kg pe care l-am taiat bucati.Capul si coada le-am pastrat pentru o ciorbica iar restul bucatilor le-am "confectionat" asa cum veti vedea.


Spalam bucatile de peste, le lasam la scurs si apoi le stropim cu zeama de lamaie si le condimentam cu sare si piper. Le lasam putin sa se odihneasca...de parca ar fi obosite...hihihi...timp in care ne ocupam de "imbracamintea" pestelui


Deci...facem un aluat de pane...intr-o farfurie mai adanca batem bine ouale si apoi adaugam treptat faina pana cand obtinem un aluat de consistenta unei smantani mai tari. Adaugam putina apa minerala sau chiar apa rece si amestecam bine. Pe o farfurioara punem semintele de susan.


Mai departe...dam fiecare bucata de peste prin amestecul de ou si faina si apoi tavalim prin susan. Scuturam bucatile de peste pentru a indeparta excesul de susan si punem la prajit in tigaie in ulei incins. Lasam la prajit si cand pe o parte este bine facut si frumos rumenit intoarcem si pe partea cealalta.


Scoatem bucatile de peste pe un prosop absorbant, iar apoi servim cald acompaniat de o garnitura .....eu am preferat o garnitura de cartofi natur cu sos de rosii si capere.Bun,bun,bun...va astept la masa pe toti cei care saliveaza la peste...hihihi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (48)

alinutzika 1

28.01.2012, 15:42

arata delicios

jolygina 1

29.01.2012, 12:10

ooo delicios

mihaelar63 1

30.01.2012, 07:57

Peste , servesc vorba bancului ,, din toate pozitiile ''

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Crema de peste