Crap la cuptor cu legume

de ianculubita in Crap / Caras, 23 Oct 2013 | 32618 vizualizari

 

Delicios!! Doar atat pot spune!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlete de crap
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 telina mica
  • 3-4 rosii
  • 1 lamaie
  • condimente pentru peste
  • 1 capatana de usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu legume:

Toate legumele (mai putin rosiile) curatate, taiate rondele fine, le punem in tava pudrate cu sare, piper si usturoi taiat marunt.


Deasupra punem pestele de asemenea condimentat, restul de usturoi ramas, printre bucatile de peste punem rondele de rosii si felii de lamaie, rasturnam uleiul, vinul, acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 45 minute la foc mic.


Descoperim tava si mai lasam 5-6 minute sa se rumeneasca.


Servim imediat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Panacris 1

21.01.2016, 09:30

tina58 1

21.01.2016, 10:44

Legume la cuptor in 10 minute??? Hai, ma lasi ? Si daca le pui in oala sa fiarba tot le trebuie macar 20 de minute ca sa fie facute. Iar pestele nu vad cum s-ar putea rumeni in 5 minute.

ianculubita 1

21.01.2016, 12:05

tina58,daca observi langa4 este o liniuta,semn ca am gresit in loc de 0 am tastat liniuta de langa el!
imi cer scuze,greseala mea a fost ca nu am observat imediat!deci totalul in cuptor e de 40min!
iar de rumenit,da cuptorul meu rumeneste in 5min la foc mare!
Incearca sa faci si tu ceva si nu te da asa cunoscatoare pe aici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar cu sos de usturoi