Crap la cuptor cu sos de lamaie

de Bucataras Medi in Peste, 2 Mai 2010 | 9753 vizualizari

 

pestele a fost prins de george ieri..............un crap frumos de 6 kg.

 

INGREDIENTE

  • .4  bucati(fileuri) de crap
  • .2 lamai
  • .usturoi verde
  • .ceapa verde
  • .patrunjel
  • .ulei de masline
  • .boabe de mustar
  • .oregano
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu sos de lamaie:

Bucatile de crap se aseaza intr-un vas, se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu putin ulei de masline.Cealalta jumatate de lamaie se taie cubulete mici si se aseaza peste feliile de peste.Se adauga putina apa si se da la cuptor.Intre timp se pregateste sosul de lamaie astfel:se taie ceapa , usturoiul, patrunjelul si se amesteca cu putin ulei de masline , zeama de la cealalta lamaie, oregano si boabele de mustar.


Cand pestele este pe jumatate facut se adauga sosul de lamaie si se mai da la cuptor circa 1o-15 min.Se scoate din cuptor, se asezoneaza cu patrunjel si se serveste cald alaturi de o garnitura.Eu am facut drept garnitura orez integral cu boabe de porumb.


Este un deliciu.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

marcela1979 1

03.05.2010, 10:26

ce bun e pestele miamii

Bucataras Medi 1

03.05.2010, 10:30

Asa este Carla............este bun si mai ales sanatos..................

RuxyRux 1

03.03.2011, 21:54

Mediii am facut crapul tau dar ai lipsit la masa a iesit superb... multumeeeesc

http://www.bucataras.ro/retete/crap-la-cuptor-cu-sos-de-lamaie-18031.html

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu lamaie si cartofi natur