Crap la gratar cu sos de iaurt

de Bucataras Medi in Peste, 15 Feb 2011 | 3697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de crap
  • 500 g iaurt mai gras
  • 5 catei de usturoi
  • cateva picaturi de zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar cu sos de iaurt:

Bucatile de peste se sareaza, se ung cu ulei de masline si se pun pe gratarul incins.Cand sunt gata facute pe o parte se intorc si pe cealalta parte se lasa sa se rumeneasca bine apoi se iau cu ajutorul unei palete si se pun pe platou.


Separat se face urmatorul sos:se zdrobesc cateii de usturoi, se amesteca cu iaurtul , cateva picaturi de zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare.Se da la frigider pentru circa 15-20 min. dupa care se serveste cu pestele fript.


Este delicios.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

Bucataras Medi 1

16.02.2011, 20:26

Mena, ce miros bun ai...................

Bunica 1

19.02.2011, 08:17

A mai ramas vreo codita ? Nuuuuuu!

Bucataras Medi 1

20.02.2011, 20:00

Buni, nu mai plange ca ti-am pastrat, stiam ca iti place pestele..................

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Dorada in crusta cu sos de leurda