Crap la gratar, cu sos de unt

de Ina in Crap / Caras, 12 Ian 2014 | 9279 vizualizari

 

Azi va propun un alt mod de servire a pestelui fript : cu sos de unt si mustar, o reteta cu care va veti impresiona familia si musafirii . *** Reteta este preluata dintr-o carte veche de retete cu peste.

 

INGREDIENTE

  • 4 rondele de crap
  • 50 g unt gras
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • marar tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la gratar, cu sos de unt:

Bucatile/ rondelele de crap le spalam , apoi le scurgem bine de apa si le presaram cu sare. Lasam pestele sa-si traga sare, cca 20 minute.


Frigem pestele pe gratar sau plita.


Separat, facem un sos de unt, astfel: Incalzim usor untul si-l frecam cu o lingura de lemn, pana se topeste tot. Adaugam zeama de lamaie si omogenizam. Cand untul da semne ca se intareste usor, adaugam mustarul si omogenizam . Adaugam sare, piper si marar uscat si maruntit.


Scoatem pestele fierbinte pe o farfurie si-l servim cu mamaliguta si sos de unt cu mustar .


Este delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar, cu sos de unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

13.01.2014, 22:37

excelent pregatit crapul

dantes 1

14.01.2014, 09:42

Foarte bun

babi5 1

16.01.2014, 17:23

super bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de pui cu galuste
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar cu sos bucataras