Crap pe pat de cartofi la cuptor

de vero_closca in Crap / Caras, 4 Mai 2010 | 13817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap
  • 3 cartofi mai mari
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 ardei galben si unul rosu
  • 3 rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de patrunjel
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe pat de cartofi la cuptor:

se curata,se spala si se portioneaza pestele.cartofii se curata,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun pe fundul unei tavi unse in prealabil cu ulei.se aseaza pestele deasupra,apoi se adauga ardeii taiati rondele , rosiile felii si cateii de usturoi intregi.se presara sare si piper dupa gust,se toarna putin ulei deasupra ,se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins pt 30 minute.


pasta de tomate se amesteca cu 2-3 catei se usturoi taiati marunt,patrunjelul tocat ,piper si o cescuta de apa si se toarna peste peste dupa expirarea celor 30 minute.se introduce tava la cuptor pt inca 15 minute ,de aceasta data fara folie,pt ca pestele sa se rumeneasca!este o reteta delicioasa,pestele este fraged iar cartofii moi si foarte gustosi! pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe pat de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

susu 1

04.05.2010, 22:53

super, 5 furculite. noi mancam foarte sanatos, peste si legume la abur. salvez reteta

nadina73 1

04.05.2010, 23:30

ela mersi mult sincer axcuma ma vazut ai dreptatedar am pus , inca nu am patit dar daca ma lasa memoria asa repede e bai maredar uite acula ma rezolvat problema gata le-am pus

Criscros 1

05.07.2011, 23:00

Excelent
Tocmai am terminat de mancat
Ms de reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Crap la gratar cu sos de usturoi