Crap pe varza

de vero_closca in Crap / Caras, 25 Mar 2010 | 6194 vizualizari

 

UN DELICIU...BAIETELUL MEU CEL MIC ADORA ACEST FEL DE MANCARE!

 

INGREDIENTE

  • 1 crap de 1 kg sau 2 carasi mai mari
  • 1 varza mica
  • 250 ml suc de rosii
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe varza:

Cureti pestele de solzi si intestine, il speli repede sub jet de apa rece, il crestezi din loc in loc si-l presari cu sare si piper.

Varza o tai julien, o freci cu putina sare si o asezi intr-o tava unsa cu ulei, asezi deasupra pestele, acoperi cu folie de aluminiu si dai la cuptorul incalzit inainte, 15 minute.

Dupa ce a trecut sfertul de ora adaugi sucul de rosii si foile de dafin si mai dai la cuptor pentru 10 minute, de data aceasta fara sa mai acoperi tava.

Este o reteta foarte simpla, fara grasimi si usoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata din icre de crap, reteta revizuita