Crap prajit cu orez

de cristeena20 in Crap / Caras, 26 Noi 2012 | 3905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rondele de crap
  • sare, piper, suc de lamaie
  • faina
  • ulei
  • orez, rosii, pasta de rosii, coriandru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu orez:

- Se pune pestele in sare cu suc de lamaie cca 3-4 ore inainte , sa se intrepatrunda aromele

- se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot pe servetel de hartie.

- intre timp facem un prez cu rosii: se toaca marunt o ceapa, adaugam 2 rosii taiate cuburi  si orez , apoi turnam apa fierbinte. Eua ma daugat un cub knorr de peste si la final se adauga coriandru proaspat.

- se servesc cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

26.11.2012, 23:50

place

MonaMimi 1

27.11.2012, 11:14

Sim0na 1

27.11.2012, 20:08

ce pofta mi-ai facut..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Caras prăjit în mălai şi în făină