Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
E si mancarea asta buna,dar tot mai bune sunt bucatele noastre!!
Pestele spalat,uscat,condimentat,stropit cu zeama de lamaie,il lasam deoparte 10-15min;
intr-un vas cu apa si sare,doar atat cat sa-i cuprinda, fierbem cartofii curatati de coaja si taiati in jumatati;
in tigaia cu 3-4linguri ulei calim ceapa tocata fin,adaugam ardeiul dat la blender(trebuie sa fie o pasta),boiaua(ambele) si lasam sa se caleasca si sa scada sucul de la ardei;
adaugam apoi zeama de la fiertul cartofilor,lasam sa fiarba bine cateva minute,adaugam usturoiul pisat,bulionul si pestele;
eu am mai adaugat si 1frunza mica de dafin iar spre final o crenguta de rozmarin;
dupa alte cateva minute oprim focul,mai condimentam dupa gust si servim pe farfurie cu jumatati de cartofi.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult