Crap pe varza la cuptor-for boss

de Bucataras Medi in Peste, 1 Aug 2011 | 15982 vizualizari

 

La multi ani cu sanatate si numai bucurii ,boss drag!
Ei bine pana acum cateva saptamani ,cand am fost in Delta,nu am mancat peste pe varza.Si cum curiozitatea si papilele gustative nu m-au lasat ,bineinteles ca am comandat o portie de crap pe varza.......................ce sa va spun decat ca a fost o bunatate, tare mult mi-a mai placut.Asa ca am zis hai sa fac si eu , si am facut.....................si iata ce a iesit.Il servesc pe boss ,ca doar este ziua lui astazi si daca el vrea poate sa dea si celorlalti fani de peste sa guste....................hihihi.

 

INGREDIENTE

  • 1 crap(al meu a avut cam 2,5 kg)
  • 1 varza mai mare
  • 1 pahar cu vin alb sec
  • o cana suc de rosii
  • ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • boia iute
  • marar uscat
  • patrunjel verde
  • boabe de piper
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe varza la cuptor-for boss:

Taiem varza fideluta, o frecam cu putina sare dupa care adaugam piper macinat , boia de ardei si marar (dupa placul fiecaruia) Amestecam bine si apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei.Presaram cateva boabe de piper , stropim varza cu o lingura de ulei si cu vinul ,asezam un ardei iute peste varza , apoi acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor.Tinem la cuptor cieca 15-20 min dupa care indepartam folia si asezam peste varza bucatile de peste  condimentate cu sare si piper si sucul de rosii.Amestecam prin rotiri stanga-dreapta a tavii.

Cat timp varza este la cuptor ne ocupam de crap:l-am curatat , l-am transat in bucati potrivite ,l-am spalat si l-am lasat la scurs.

Dam la cuptor , de data aceasta fara sa mai acoperim tava si tinem pana cand atat varza cat si pestele sunt bine facute si rumene.

Servim calda asezonata cu patrunjel verde si acompaniata de mamaliguta .

Este delicios de bun.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe varza la cuptor-for boss" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (64)

Bucataras 1

06.08.2011, 14:39

immmm, merci. gata, back in business. ras, tuns si frezat

Panacris 1

14.12.2013, 08:52

LaviniaBugnar 1

31.01.2018, 20:09

Atenție la varză !
Dacă este îndesată (de iarnă), mai bine se călește pe jumătate, înainte de cuptor...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de legume la cuptor pe pat de quinoa

pe 09.12 la 09:46

Reteta de tocana cu pui

pe 08.12 la 17:05

Reteta de salam cu ciocolata, fistic si caise confiate

pe 08.12 la 10:58

Reteta de fursecuri de Craciun

pe 07.12 la 08:49

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Ruladă de curcan pentru masa de Crăciun
Pune rețeta asta de ruladă de curcan pe lista pentru masa de Crăciun. Impresionează și prin aspect, și prin gust, și e mult mai simplă decât am crezut.
Ruladă de curcan pentru masa de Crăciun
Fursecuri de Crăciun
O rețetă simplă de fursecuri, care poate fi făcută și împreună cu copiii și se va transforma într-un mic joc de familie.
Fursecuri de Crăciun
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste