Crap pe varza la cuptor-for boss

de Bucataras Medi in Peste, 1 Aug 2011 | 13074 vizualizari

 

La multi ani cu sanatate si numai bucurii ,boss drag!
Ei bine pana acum cateva saptamani ,cand am fost in Delta,nu am mancat peste pe varza.Si cum curiozitatea si papilele gustative nu m-au lasat ,bineinteles ca am comandat o portie de crap pe varza.......................ce sa va spun decat ca a fost o bunatate, tare mult mi-a mai placut.Asa ca am zis hai sa fac si eu , si am facut.....................si iata ce a iesit.Il servesc pe boss ,ca doar este ziua lui astazi si daca el vrea poate sa dea si celorlalti fani de peste sa guste....................hihihi.

 

INGREDIENTE

  • 1 crap(al meu a avut cam 2,5 kg)
  • 1 varza mai mare
  • 1 pahar cu vin alb sec
  • o cana suc de rosii
  • ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • boia iute
  • marar uscat
  • patrunjel verde
  • boabe de piper
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap pe varza la cuptor-for boss:

Taiem varza fideluta, o frecam cu putina sare dupa care adaugam piper macinat , boia de ardei si marar (dupa placul fiecaruia) Amestecam bine si apoi o asezam intr-o tava unsa cu ulei.Presaram cateva boabe de piper , stropim varza cu o lingura de ulei si cu vinul ,asezam un ardei iute peste varza , apoi acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor.Tinem la cuptor cieca 15-20 min dupa care indepartam folia si asezam peste varza bucatile de peste condimentate cu sare si piper si sucul de rosii.Amestecam prin rotiri stanga-dreapta a tavii.


Cat timp varza este la cuptor ne ocupam de crap:l-am curatat , l-am transat in bucati potrivite ,l-am spalat si l-am lasat la scurs.


Dam la cuptor , de data aceasta fara sa mai acoperim tava si tinem pana cand atat varza cat si pestele sunt bine facute si rumene.


Servim calda asezonata cu patrunjel verde si acompaniata de mamaliguta .


Este delicios de bun.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Crap pe varza la cuptor-for boss" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (64)

Bucataras 1

06.08.2011, 14:39

immmm, merci. gata, back in business. ras, tuns si frezat

Panacris 1

14.12.2013, 08:52

LaviniaBugnar 1

31.01.2018, 20:09

Atenție la varză !
Dacă este îndesată (de iarnă), mai bine se călește pe jumătate, înainte de cuptor...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

Supa crema de fasole

de oanapl 7

pe 13.06 la 18:21

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale de post cu praz si ciuperci
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastrama din piept de rata

ieri la 19:26

Ciorba de zucchini, dreasa cu ou si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 10:21

Desert cheesecake cu mango (fara coacere)

de oanapl 7

pe 13.06 la 20:16

Cartofi noi la cuptor cu bacon si parmezan

de oanapl 7

pe 13.06 la 19:56

Supa crema de fasole

de oanapl 7

pe 13.06 la 18:21

RETETA RECOMANDATA
File de Crap la gratar cu legume