Crap prajit

de Miha in Crap / Caras, 14 Sep 2009 | 7913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g file de crap
  • sare si piper
  • 200 g malai
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit:

Fileurile de crap se taie bucati,se sareaza si se pipereaza.


Malaiul il punem pe o farfurie intinsa,apoi fiecare bucata de carne o acoperim cu faina,din abundenta.


Se prajesc in uleiul bine incins,la foc moderat,pana exteriorul devine crocant.


Se scot pe hartie absorbanta,sa se scurga bine de ulei.


Se servesc cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

 

TIPS-URI

1

in loc de malai se poate folosi faina alba de grau,dar exteriorul va fi mai putin crocant

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

rivka 1

14.09.2009, 23:48



ma duc sa ma culc acuma .
imi place pestele .
de obicei il cumpar direct prajit sa nu mai afum eu aici.
am gasit in vara in romania in supermarketuri file de salau, foarte bun, extraordinar, niste cotlete groase si suculente.scumput dar bun tare!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu legume