Crap prajit cu faina alba si malai

de nadina73 in Peste, 2 Oct 2010 | 11865 vizualizari

 

Tatal meu e inebunit dupa pescuti,asa ca si.-a scos autorizatie de pescuti si aici in Spania si aproape zilnic mege la pescuit.Este un crap pregatit de mama mea .

 

INGREDIENTE

  • 1  crap  mare 3 kg
  • faina alba 100g
  • faina de malai 100 g
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu faina alba si malai:

Se curata pestele de solzi si intestine, dupa care se taie bucati , se condimenteaza bine cu sare si piper si se lasa la rece 2 ore.


Dupa ce pestele a stat la rece se scoate si da prin faina de malai amestecata cu faina alba in parti egale,dupa care se prajeste in ulei firbinte .


Este minunat cu mamaliguta,mujdei sau pun pilaf cu legume

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu faina alba si malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

03.10.2010, 16:44

Crista_Luca 1

05.10.2010, 12:14

am venit tarziu ....mai am vreo portie?

mihaelar63 1

05.10.2010, 12:25

ce poate fi mai bun ? , eu ii spuneam ,, peste cu dragoste '' prins de tata si facut de mama !!! fericito !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor in sos de vin pe pat de cartofi