Crap prajit cu faina alba si malai

de nadina73 in Peste, 2 Oct 2010 | 9611 vizualizari

 

Tatal meu e inebunit dupa pescuti,asa ca si.-a scos autorizatie de pescuti si aici in Spania si aproape zilnic mege la pescuit.Este un crap pregatit de mama mea .

 

INGREDIENTE

  • 1  crap  mare 3 kg
  • faina alba 100g
  • faina de malai 100 g
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu faina alba si malai:

Se curata pestele de solzi si intestine, dupa care se taie bucati , se condimenteaza bine cu sare si piper si se lasa la rece 2 ore.


Dupa ce pestele a stat la rece se scoate si da prin faina de malai amestecata cu faina alba in parti egale,dupa care se prajeste in ulei firbinte .


Este minunat cu mamaliguta,mujdei sau pun pilaf cu legume

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu faina alba si malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

03.10.2010, 16:44

Crista_Luca 1

05.10.2010, 12:14

am venit tarziu ....mai am vreo portie?

mihaelar63 1

05.10.2010, 12:25

ce poate fi mai bun ? , eu ii spuneam ,, peste cu dragoste '' prins de tata si facut de mama !!! fericito !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume