Crap proaspat cu mamaliga si mujdei

de MIMI in Peste, 28 Noi 2009 | 3628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr crap proaspat
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 gr smantana
  • sare piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap proaspat cu mamaliga si mujdei:

Se iau bucatile de peste se dau cu sare si piper.Se tapeteaza cu faina si se prajesc in ulei bine incins.Cand se scot se pun pe un servetel ca sa absoarba grasimea ramasa.Apoi curatam cativa catei de usturoi si facem mujdeiul in care punem si smantana.La final facem mamaliga.La servire sa nu lipseasca un pahar de bere rece ca gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap proaspat cu mamaliga si mujdei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Oana 1

28.11.2009, 21:38

Mimi, sa nu zici ca toate astea le-ai gatit azi? Si noi am papat azi peste prajit cu mamaliga si mujdei

MIMI 1

29.11.2009, 21:05

Ba da imi place la nebunie sa gatesc orice.Nu stiu cat ma credeti dar eu am pregatit cununia civila a cunatului meu pt 35 de persoane.Noi locuim la curte si am pregatit ceva minunat.Toata lumea a ramas masca.Luminita Pana care este si ea inscrisa pe bucatars si va poate spune.Deci acum macrezi ca le-am gatit pe toate intr-o zi.

Oana 1

30.11.2009, 00:06

Te cred, Mimi, te cred! Felicitari! si pe mine daca ma lasi in bucatarie si ma uiti acolo, nu ma supar deloc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar cu cartofi copti