Crap umplut

de ianculubita in Crap / Caras, 29 Noi 2011 | 3969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1crap mare(2-3kg)
  • 1cutie ciuperci
  • 1cana miez de nuca taiat la cutit
  • 2felii de paine
  • 1ceapa
  • 1cana vin alb
  • 1cutie rosii cubulete
  • 1cana supa
  • 1ceasca ulei de masline
  • 1lamaie
  • 1portocala
  • condimente pentru peste
  • marar,patrunjel
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap umplut:

Pestele curatat de solzi, intestine, urechi, spalat bine prin interior, uscat cu un prosop de bucatarie, condimentat cu generozitate, este lasat deoparte; Intr-un vas cu putin ulei incins, se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile, nuca, se condimenteaza, se adauga painea inmuiata in apa, stoarsa si faramitata, iar la urma verdeata tocata marunt; Totul se amesteca bine si se umple burta crapului, se pun scobitori apoi se pune in tava pe rondele de lamaie si portocala stropite cu ulei; Pe langa peste se pun rosiile, supa apoi se da la cuptor 20 minute; Se scoate, se adauga vinul, se mai tine 10-15 minute, apoi se scoate si se serveste cu cartofi natur.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

30.11.2011, 00:14

Sa stii ca pot manaca peste zile in sir , nu ma supar de-mi dai si crap

Lau 1

30.11.2011, 10:15

place

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:55

buuuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Crap umplut cu orez