Crap umplut

de susu in Crap / Caras, 29 Dec 2009 | 17306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap mare ,
  • 1 mana de orez,
  • 200 gr ciuperci din conserva sau proaspete,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • 1 ardei gras rosu,
  • o mana verdeata tocata,
  • 1 pahar suc de rosii,
  • 1 pahar de apa,
  • condimente,
  • 1 pahar mic de ulei de masline,
  • 1 cana de vin alb,
  • cateva tomate taiate felii.,
  • cativa catei de usturoi intregi,
  • 2 foi de dafin,
  • lamaie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap umplut:

Aveam un crap de vreo 3 kg si nu stiam ce sa fac cu el. L-am spalat si curatat si l-am "masat" pe toate partile cu condimente pentru peste si vegeta inclusiv burtica si l-am lasat la odihnit. Am tocat mai multa ceapa ca doar e pestele mare si am calit in ulei de masline. Am adaugat orezul si am calit apoi am adaugat ciupercile din conserva taiate felii sau daca doriti tocate mai marunt dupa preferinta si scurse bine si am mai inabusit pana a scazut zeama.Adaugam si 1 morcov tocat marunt si calim. Dupa ce s-au calit bine mai poti pune cateva minute un capac peste pentru a se inabusi si mai bine.


Se condimenteaza putin si cu compozitia se umple pestele . Se leaga burta cu sfoara si se pune in tava morcovul, ardeiul si o ceapa mica taiate rondele. Peste ele se aseaza pestele si se adauga vinul, apa, sucul de rosii, tomatele taiate felii, usturoiul, foile de dafin, uleiul, vinul si se baga la cuptor pana scade din compozitie aproximativ 40 minute. L


a sfarsit se adauga patrunjel tocat si se serveste cu lamaie. Se aseaza pestele bucati zdravene in farfurie impreuna cu sosul din tava si binenteles nelipsitul vin alb.



Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Teo 1

02.01.2010, 16:34

chiar mi-e dor de un peste ,dupa atata porc;arata chiar bine.

cicilica 1

26.02.2010, 11:09

L-am facut si a iesit exact la fel ca al tau.Gustul foarte bun.

MIUTA 1

16.11.2011, 20:25

Foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!