Crap umplut cu garnitura de cartofi

de nadina73 in Crap / Caras, 26 Mar 2010 | 5288 vizualizari

 

azi la ortodoxi se poate manca peste asa ca m-am pus pe treaba ,de mult asteptama momentul acesta

 

INGREDIENTE

  • 2 crapi proaspeti 2-2,5kg(eu asa ma avut 2 bucati)
  • 4-5 cepe  uscate
  • 1 morcov-optioal
  • 1/2 telina-otional
  • sare
  • piper
  • 7-8 linguri de pesmet fin
  • 6-7 cartofi mai mari
  • 300 ml vin alb
  • ulei de masline
  • usturoi 1-2 caciuli
  • patrunjel verde tocat
  • putin cimbru macinat
  • 1 lingurita condiment pentru peste
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap umplut cu garnitura de cartofi:

Se cutata peste de solzi si de intestine si se spala foarte bine


Se ia un ciocanel de lemn si se bate bine pestele pentru a putea sa luma jos carnea si pielea sa nu se rupa


Se scoate cu grija carnea apoi se taie in 6-7 bucati si se pune in apa cu sare sa fiarba putin chair 3-4 clocote apoi se lasa sa se racesca putin dupa care cu grija se scot oasele(daca sant fierte se scot mai usor)


Ceapa 2-3 bucati se toaca marunt si se caleste in putin ulei apoi se pune morcovul razuit si telina si se mai lasa 2-3 minute sa se caleasca bine apoi se amesteca cu carnea de peste ,se mai pune pesmetul si patrunjel verde tocat marunt,usturoi pisat si putin ulei 3-4 linguri se condimenteaza se face o pasta cu care se umple pestele


Se iau pesti si se umplu cu acesta compozitie apoi se coase cu ata .


Intr-o tava se pune ulei apoi feli de cartifi condimentati cu putina sare si 2 cepe taiate pestisori si calite care se pun peste cartofi se pune putina apa si vinul si se baga la cuptor pentru 1 ora si jumamate la foc potrivit


Sincer va spun data trecuta am facut fara morcovi si telina si a iesit mai bun asa zice sotul meu mie mia placut asa cu zarzavaturi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut cu garnitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Teo 1

28.03.2010, 21:27

on adevarat '' ritual''!

danis 1

29.03.2010, 01:25

vai da nu am cuvinte.............foarte frumos prezentat

Sylvia 1

31.03.2010, 17:52

Excelent arata, ce pofta mi-ai facut !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit