Creier pane

de Bunica in Porc, 3 Aug 2011 | 2162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. creier
  • 2 oua
  • faina
  • sare, piper
  • ulei de masline pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Se lasa creierul intr-un castron cu apa rece 20-30 minute pentru ase curata de sange.


Se pune o cratita cu apa la fiert si cand clocoteste se adauga putina sare si creierul. Se lasa pe foc 10 minute , apoi se varsa intr-o strecuratoare si se lasa la scurs si racit. Cand este rece, se taie in doua fiecare lob. se condimenteaza .Fiecare bucata se da prin faina, apoi prin ou si se prajeste pe ambele parti.


Am servit cu salata de ardei copt.

 

TIPS-URI

1

Se lasa la prajit cat sa se rumeneasca oul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:03

oh ce mult imi place iar am venit tarziu

cristeena20 1

24.07.2012, 12:51

Mi-am amintit de copilarie..tatal meu obisnuia sa faca creier pane...imi amintesc ca era ff bun...Daca reusesc sa gasesc aici asa ceva..cu siguranta voi incerca!!!mi-ai facut poftaaaa

Bunica 1

24.07.2012, 14:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Snitel mozaic- rulat