Creier pane

de epurasha2bb in Porc, 8 Mar 2010 | 6460 vizualizari

 

de vreo saptamana aveam pofta de creier pane si azi, fiindca e ziua mamei, l-am pregatit special cu gandul la mama fiindca ei ii place mult si ne facea des cand eram mai mici.Sper sa va placa si voua.

 

INGREDIENTE

  • 500 g creier de porc
  • 1 ou
  • 1 cana faina
  • 1 cana pesmet
  • sare
  • piper
 
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Daca aveti creier congelat lasati sa se decongeleze la temperatura camerei, apoi curatati creierul si il dati prin apa cu putin otet intr-o sita.Apoi bateti un ou si pregatiti un amestec de faina cu pesmet.Sarati si piperati creieul.Dati bucatile de creier prin ou, apoi prin faina cu pesmet.Prajiti in ulei incins si apoi scaoteti pe servet absorbant.Serviti cu cartofi prajiti si salata de rosi cu ceapa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 09:35

Si mie imi place creierul pane,o bunatate.Felicitari.

Oana 1

09.03.2010, 13:52

Si noua ne place mult de tot

rose 1

09.03.2010, 17:54

e favoritul meu.Ce pofta mi-ai facut!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca