Creier pane

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2014 | 1777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 creier
  • 2 oua mari
  • 150 gr faina
  • 200 gr pesmet
  • 3 linguri cu otet
  • sare si piper dupa gust
  • 4 linguri ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

1.Curatati si spalati foarte bine creierul.


2.Turnati 2 litri de apa in oala interioara si adaugati creierul,otetul si 1/2 lingurita cu sare.


3.Apasati butonul MENU,selectati programul BOIL.Setati timpul pentru 10 minute,inchideti capacul si apasati START.Cand programul s-a finalizat deschideti cu atentie capacul ferindu-va de aburul fierbinte,scoateti creierul din oala si lasati-l la scurs intr-o strecuratoare.


4.Pregatiti 3 farfurii:una cu faina,una cu pesmet si alta cu ouale batute cu putina sare.


5.Cand creierul s-a racit,condimentati-l cu sare si piper,apoi treceti-l prin faina,ou,apoi pesmet.


6.Adaugati uleiul in oala interioara.


7.Apasati MENU,apoi FRY,selectati timpul 10 minute,apoi apasati START.


8.Prajiti creierul 4 minute pe fiecare parte.


9.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

camelia75 1

16.05.2014, 15:07

Multam tare Miha!!Am sa tin cont de sfat data viitoare!
Multam' tare fetelor!!!

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 12:35

foarte gustos

babi5 1

20.05.2014, 10:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume - Philips Multicooker