Creier pane

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2014 | 1840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 creier
  • 2 oua mari
  • 150 gr faina
  • 200 gr pesmet
  • 3 linguri cu otet
  • sare si piper dupa gust
  • 4 linguri ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

1.Curatati si spalati foarte bine creierul.


2.Turnati 2 litri de apa in oala interioara si adaugati creierul,otetul si 1/2 lingurita cu sare.


3.Apasati butonul MENU,selectati programul BOIL.Setati timpul pentru 10 minute,inchideti capacul si apasati START.Cand programul s-a finalizat deschideti cu atentie capacul ferindu-va de aburul fierbinte,scoateti creierul din oala si lasati-l la scurs intr-o strecuratoare.


4.Pregatiti 3 farfurii:una cu faina,una cu pesmet si alta cu ouale batute cu putina sare.


5.Cand creierul s-a racit,condimentati-l cu sare si piper,apoi treceti-l prin faina,ou,apoi pesmet.


6.Adaugati uleiul in oala interioara.


7.Apasati MENU,apoi FRY,selectati timpul 10 minute,apoi apasati START.


8.Prajiti creierul 4 minute pe fiecare parte.


9.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

camelia75 1

16.05.2014, 15:07

Multam tare Miha!!Am sa tin cont de sfat data viitoare!
Multam' tare fetelor!!!

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 12:35

foarte gustos

babi5 1

20.05.2014, 10:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placintele sarate cu cartofi si usturoi verde