Creier pane cu paste de orez

de Bunica in Paste, 21 Sep 2013 | 1796 vizualizari

 

Creierul poate fi consumat cu garnitura preferata.Eu am ales pentru astazi o garnitura din paste de orez.

 

INGREDIENTE

  • 350 g. creier de porc
  • 100 g. paste de orez
  • 10 g. unt
  • 2 linguri "Wok Sause"
  • sare
  • piper
  • verdeturi italiene
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane cu paste de orez:

Creierul pane vezi retetahttp://www.bucataras.ro/retete/creier-pane-24028.html


Pentru paste punem la fiert apa intr-o cratita.


Adaugam putina sare si cand fierbe apa in clocot punem pastele.


Le fierbem 5 minute.


Pastele se scurg si se trec printr-un jet de apa rece.


Intr-un wok sau tigaie antiaderenta topim untul si adaugam pastele.


Calim pastele 3-4 minute,punem cele 2 linguri de sos si amestecam pana la omogenizare.


Saram,piperam si adaugam verdeturile italiene.

 

TIPS-URI

1

condimentele se pot folosi dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane cu paste de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lavinia 1

21.09.2013, 15:59

imi place foarte mult creierul

Bunica 1

21.09.2013, 19:29

Ma bucur ca v-a placut!

Rocsi 1

21.09.2013, 20:02

Arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ceapa caramelizata si mustar