Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

de Catalina L in Mancaruri de legume, 13 Aug 2020 | 1722 vizualizari

 

O reteta racoritoare de sezon.
Branza de capra combinata cu legume da gust si savoare. 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/crema-aperitiv-gaspacho-de-sfecla-cu.html

 

INGREDIENTE

  • 150 gr de sfecla rosie fiarta
  • 35 gr de branza maturata de capra (Rocamadour)
  • 3 linguri de branza cremoasa de vaci
  • 1-2 linguri crema de otet balsamic
  • sare, piper
  • busuioc
  • 5 nuci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra:

Taiati bucati sfecla rosie fiarta si curatata.

Mixati sfecla cu branza de capra, branza de vaci, sare, piper, cateva foi de busuioc si crema de otet.

Verificati de sare si piper.

Varsati in verine transparente.

Decorati cu nuci maruntite , un pic de branza de vaci si busuioc.

Dati la rece pana cand o veti servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

15.08.2020, 12:31

Ce bine arata!

Gherca Daniela 1

17.08.2020, 16:03

oanapl 1

28.09.2020, 14:50

Ce bine arată!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mazare scazuta cu dovlecei pane