Ratatouille

de mimmi in Mancaruri de legume, 7 Iul 2011 | 5521 vizualizari

 

Am preparat aceasta reteta de Ratatouille, care este simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata,
  • 2 dovlecei mai mici,
  • 1 ceapa,
  • 2 catei usturoi,
  • 3 rosii,
  • 1 ardei galben,
  • 1 gogosar rosu,
  • foi dafin,
  • piper,
  • sare,
  • rozmarin macinat,
  • putin ulei de masline,
  • 150 ml bulion.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratatouille:

Iata cum am preparat aceasta reteta de Ratatouille, care este simpla si gustoasa:

Taiem vanata felii de cca 2 cm grosime,presaram putina sare pe fiecare felie pe ambele parti,dupa care le punem intr-un bol si le lasam 30 de minute sa iasa amareala din ele. Dupa 30 de minute le spalam bine. Dovlecelul il taiem felii de cca 1 cm grosime. Prajim ardeiul si gogosarul in cuptor sau pe o plita dupa care ii curatam de coaja si cotor si ii taiem fasii.

2 rosii le taiem felii,iar a trea rosie o tocam marunt. Tocam ceapa si usturoiul marunt,le calim impreuna cu rosia tocata in putin ulei de masline. Adaugam bulionul si dupa gust sare,piper,rozmarin si foile de dafin. Lasam putin sosul sa fiarba intre timp pregatim o forma de yena,o ungem cu foarte putin ulei si asezam legumele (vanata,ardeiul,gogosarul,dovleceii si rosile) tot cate o felie din fiecare. Peste turnam sosul preparat mai sus si dam la cuptor cca 30 de minute.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratatouille" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille