Legume la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 6 Iun 2015 | 3028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 praz
  • 2 morcovi marisori
  • 1 broccoli
  • 1/4 radacina de telina
  • 2-3 linguri ulei de masline sare si piper dupa gust
  • 1/4 cana apa
  • marar verde proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Curatam si spalam legumele.

Punem 2-3 linguri ulei de masline in tigaie, apoi adaugam prazul taiat rondele, telina taiata bucatele si morcovii taiati rondele.

Lasam la sotat cateva minute la foc potrivit.

Adaugam buchetelele de broccoli si foarte putina apa, asezonam cu sare si piper dupa gust si acoperim tigaia.

Lasam sa se prepare la foc potrivit pana se gatesc legumele al dente si scade apa.

Oprim focul, presaram marar verde si servim.

O mancare usoara, de post si de dieta totodata.....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Budinca de broccoli cu morcovi