Legume la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 6 Iun 2015 | 3113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 praz
  • 2 morcovi marisori
  • 1 broccoli
  • 1/4 radacina de telina
  • 2-3 linguri ulei de masline sare si piper dupa gust
  • 1/4 cana apa
  • marar verde proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Curatam si spalam legumele.

Punem 2-3 linguri ulei de masline in tigaie, apoi adaugam prazul taiat rondele, telina taiata bucatele si morcovii taiati rondele.

Lasam la sotat cateva minute la foc potrivit.

Adaugam buchetelele de broccoli si foarte putina apa, asezonam cu sare si piper dupa gust si acoperim tigaia.

Lasam sa se prepare la foc potrivit pana se gatesc legumele al dente si scade apa.

Oprim focul, presaram marar verde si servim.

O mancare usoara, de post si de dieta totodata.....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille, un altfel de ghiveci de legume