Legume la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 6 Iun 2015 | 3004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 praz
  • 2 morcovi marisori
  • 1 broccoli
  • 1/4 radacina de telina
  • 2-3 linguri ulei de masline sare si piper dupa gust
  • 1/4 cana apa
  • marar verde proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la tigaie:

Curatam si spalam legumele.

Punem 2-3 linguri ulei de masline in tigaie, apoi adaugam prazul taiat rondele, telina taiata bucatele si morcovii taiati rondele.

Lasam la sotat cateva minute la foc potrivit.

Adaugam buchetelele de broccoli si foarte putina apa, asezonam cu sare si piper dupa gust si acoperim tigaia.

Lasam sa se prepare la foc potrivit pana se gatesc legumele al dente si scade apa.

Oprim focul, presaram marar verde si servim.

O mancare usoara, de post si de dieta totodata.....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu branza si broccoli