Crema cu SOYGURT cu struguri

de - TABITA - in Mancaruri de post, 13 Apr 2013 | 711 vizualizari

 

O crema usor de facut, aromata si nutritiva.

 

INGREDIENTE

  • 450 g JOYA Soygurt natur
  • 1 linguriţă zahăr vanilat
  • 2 linguri zahăr
  • coaja de la o lămâie şi sucul de la ½ lămâie
  • rom
  • struguri pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema cu SOYGURT cu struguri:

Se scurge JOYA Soygurt într-o cârpă curată timp de câteva ore până ce consistenţa sa rămâne mai puţin fluidă (dacă este prea solid, adăugaţi încă un pic de iaurt Joya Soygurt nescurs).


Se adauga zahărul vanilat şi coaja rasă de lămâie si se amesteca cu iaurtul împreună cu zahărul.


Se adauga sucul de lămâie şi romul.


Se decoreaza cu fructe.


Reteta Joya

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga si alte fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema cu SOYGURT cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

deyutzky 1

13.04.2013, 11:02

- TABITA - 1

13.04.2013, 11:56

Rocsi 1

13.04.2013, 21:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clatite de post cu visine si sos de ciocolata