Crema de mascarpone cu piersici

de Oana in Dulciuri, 23 Iun 2010 | 6969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie mascarpone- 200 g
  • un pachet branza de vaci sau crema de branza pufoasa- 250 g
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri zahar pudra
  • o lingurita extract de vanilie
  • 3 piersici
  • o lingura zeama lamaie
  • o lingurita cu miere
  • 200 ml frisca
  •  ciocolata rasa pt. decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de mascarpone cu piersici:

Branza de vaci (crema de branza) si mascarpone le-am mixat impreuna cu zaharul vanilat  si zaharul pudra pana am obtinut o crema omogena si pufoasa. Am adaugat apoi vanilia. Am impartit crema in mod egal in patru cupe. Piersicile spalate si fara coaja le-am mixat cu blenderul pana am obtinut un piure fin. Am adaugat apoi  mierea si lamaia. Am pus  piureul de piersici peste crema de branza si le-am lasat la rece o ora. In momentul servirii am ornat cu frisca si ciocolata rasa. 

 

TIPS-URI

1

 Frisca se poate amesteca in crema si se poate orna cu fructele taiate cubulete in loc de piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de mascarpone cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Crema de mascarpone cu piersici-0
Crema de mascarpone cu piersici-1
Crema de mascarpone cu piersici-2
Crema de mascarpone cu piersici-3
Crema de mascarpone cu piersici-4
Crema de mascarpone cu piersici-5

COMENTARII (14)

nadina73

nadina73 1

24.06.2010, 18:17

pe caldurile astea, merge grozav de bine5 lingurite

mena29

mena29 1

05.07.2010, 16:13

Oana,o bunatate ai facut,o pastrez la favorite ca-mi place tare mult

Geanina87

Geanina87 1

10.01.2014, 22:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!