Crema de orez cu lapte

de RuxyRux in Dulciuri, 23 Mar 2016 | 1299 vizualizari

 

Simpla si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 3 cani de apa
  • 1 cana de lapte
  • vanilie
  • o lingura de apa de flori de portocal
  • un praf de sare
  • o lingurita unt de cocos
  • scortisoara
  • coaja de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de orez cu lapte:

Orezul se spala se scurge si se fierbe in 3 cani mari de apa, pana ramane aproape fara lichid (atentie sa nu-l ardeti), se da deoparte, se scurge (daca mai aveti ce) si se amesteca cu o cana de lapte, se mai lasa pe foc mic sa dea cateva clocote, se adauga zahar, vanilie, coaja de lamaie , apa de flori de portocal si unt de cocos.


Se pune totul la blender si se mixeaza cateva secunde.


Se toarna in vase si se pune scortisoara deasupra sau dulceata de fructe.


E delicioasa crema!

 

TIPS-URI

1

Daca vreti sa faceti desertul de post inlocuiti laptele cu lapte de cocos, de migdale, de caju...sau de orez.... desigur sunt si alte variante....soia, nuci, etc...

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de orez cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

RuxyRux 1

25.03.2016, 19:49

Rocsi, mersi mult!

Rahela Velicu 1

28.03.2016, 12:38

RuxyRux 1

31.03.2016, 00:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melcisori din foietaj umpluti cu nuca