Crema de peste

de nadina73 in Peste, 2 Mai 2010 | 5229 vizualizari

 

este fantastic de buna

 

INGREDIENTE

  • 2 kg peste (eu am pus crap)
  • 1kg ceapa alba
  • sare
  • piperboabe 2 linguri
  • foi de dafin 5-6 bucati
  • 1 cana otet
  • 1 cutie pasta de tomate
  • 5oo ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de peste:

Se pune pestele la fiert in apa cu sare,o cana de otet ,piper boabe si foi de dafin

Cand pestele e fiert dupa 15-20 minute se ia de pe foc si se alege de oase apoi se toaca marunt

Ceapa se curata si se taie pestisori apoi se caleste ,dupa care se toaca si ea marunt.

Se ameteca pestele cu ceapa calita ,uleiul si pasta de tomate si se mai pun toate pe foc sa dea cate-va clocote impreuna ,se ameteca incontinu altfel se prinde(15-20 minute)

Se poate pastra si in borcane sterilizate pentru iarna

Se servesc pe tartine de paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

nadina73 1

03.05.2010, 18:28

susu din coaja de lamaie

rivka 1

07.05.2010, 15:42

ooo cred ca e grozava si asta o pun la favorite sa o fac si eu acasa

nadina73 1

07.05.2010, 15:43

e grozava riv .super buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar