Crema de zahar ars cu biscuiti si cocos

de daniastefania in Prajituri, 9 Mar 2015 | 6992 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

09.03.2015, 21:06

Vreau si eu!

daniastefania 1

09.03.2015, 22:07

Cu tot dragul! Dar cand mai fac ca n-a ramas nimic!

dantes 1

10.03.2015, 06:33

Delicioasa!

daniastefania 1

10.03.2015, 07:39

Multumesc!

miki_a 1

10.03.2015, 08:50

Ce pofta mi-ai facut! . Trebuie incercata ca arata foarte bine!

MotanLaOale 1

10.03.2015, 08:51

_Alina_ 1

10.03.2015, 09:20

Cat de interesant!

Sidy 1

10.03.2015, 09:27

Hmmmmm...asta trebuie incercata....

mirela0911 1

10.03.2015, 10:13

Ce bine arată!

daniastefania 1

10.03.2015, 10:14

Incercati-o! nu o sa va para rau!

Raluca57 1

10.03.2015, 12:12

As vrea sa o prepar. Care este consistenta amestecului? biscuitii devin un fel de pasta? Multumesc

Panacris 1

10.03.2015, 12:56

Super bun!

Corinuta 1

10.03.2015, 13:15

Cred ca am s-o incerc si varianta asta! Imi place ca biscuitii si cocosul au ramas sus si cand o rastorni formeaza un fel de blat! Super!

monik80 1

10.03.2015, 13:33

delicios

daniastefania 1

10.03.2015, 16:50

Da se vad cele trei straturi si e si foarte buna la gust!

daniastefania 1

10.03.2015, 16:55

Raluca 57 amestecul nu devine pasta. Tocmai asta am crezut si eu si aveam dubii ca va iesi ceva. Dar nu, jos va fi un strat frumos de cocos, unul de biscuit, ca un blat si deasupra ramane crema fina. Cu toate ca nici eu nu credeam a iesit un desert delicios si arata bine si pe farfurie. Ca sa nu zic ca se face foarte usor.

Teo 1

10.03.2015, 20:38

Chiar frumos!

daniastefania 1

11.03.2015, 16:01

Multumesc Teo!

Ina 1

13.03.2015, 20:00

Un fel de prajitura desteapta Chiar este o reteta de probat

Valclaudia 1

15.03.2015, 09:44

ce super arata!

Raluca57 1

17.03.2015, 08:20

Am probat-o si este f aromata, cremoasa. Sugestie: alegeți tava (formele) asfel încât compoziția sa fie de 3,5-4 cm inaltime pt ca straturile sa se distingă frumos.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars