Crema de zahar ars, cu blat

de Sidy in Torturi, 24 Ian 2012 | 46937 vizualizari

COMENTARII (24)

diaconta 1

24.01.2012, 09:20

n-am facut niciodata crema de zahar ars,asa ca iau de la tine

Miha 1

24.01.2012, 09:22

Si cu niste frisca rece deasupra...mmm...

Bucataras Medi 1

24.01.2012, 09:37

bunaciune din asta am mai mancat parca si pe blog.

Ina 1

24.01.2012, 09:56

frisca o am eu, mi-l poti trimite

soryna1981 1

24.01.2012, 10:06

E tare bun acesta, din cand in cand mai fac si eu, sotului ii place foarte mult.... dar si mie..

DIANA B 1

24.01.2012, 10:18

Ce-mi placeeeeeeeeeee

Ubulika 1

24.01.2012, 10:19

Rocsi 1

24.01.2012, 10:51

Am facut de vreo doua ori,dar e bun tare!!!

Mihaela11_jo 1

24.01.2012, 11:34

Delicios
Eu aduc cafeaua cu cardamom

Carmen_g 1

24.01.2012, 14:02

Pfuai ce pofta mi-ati facut cu pozele astea

Lau 1

24.01.2012, 14:09

delicioasa

Angelina_Elena 1

24.01.2012, 15:03

este asa buna crema de zahar ars cu blat...tatal meu ar manca toata ziua daca i-as face

Dana_Retetegg 1

24.01.2012, 15:33

super buna

iry-gabriela 1

24.01.2012, 18:19

este o combinatie perfecta!

lia maria 1

24.01.2012, 18:56

foarte, foarte bun

gaby_gabytza 1

24.01.2012, 19:22

mirela0911 1

24.01.2012, 20:11

vreau vreau vreau

RuxyRux 1

24.01.2012, 20:13

Superba imi place tare mult!

Gina_Cristina 1

24.01.2012, 20:14

e tortul meu preferat.e minunat

deyutzky 1

24.01.2012, 20:56

o bunatate

MotanLaOale 1

25.01.2012, 00:07

bun bun

amyAMY 1

26.01.2012, 17:56

crema am facut si eu dar fara blat.am sa incerc ca arata taaaaaare bine

Carmen 1

18.01.2015, 19:48

cu blat il fac vara ca e tare racoritor

ianculubita 1

19.01.2015, 19:46

De mult vroiam si eu sa fac asa ceva dar nu aveam reteta!! ei,acum o am!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
tort crema de zahar ars